Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Πώς είδε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Πανθρακικού

Έτσι είδε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη νίκη του Δικεφάλου επί του Πανθρακικού με 3-2:

Πρώτος έστω και δύσκολα

Μια αγχωτική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό με 3-2, που τον διατηρεί όμως στην 1η θέση του πρωταθλήματος με 2 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό. Το ματς είχε πολλά κοινά στοιχεία με αυτό της…Κ20 λίγες ώρες νωρίτερα και ο Δικέφαλος ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση σε ελάχιστα λεπτά, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκαν δυνατά στο ματς και φάνηκαν απειλητικοί από τα πρώτα λεπτά με 3 καλές ευκαιρίες πριν το 7ο λεπτό. Σ΄εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ευστόχησε από την περιοχή ανοίγοντας το σκορ και στην ουσία κάνοντας ευκολότερο το έργο της ομάδας του που δεν θα έπρεπε πια να αντιμετωπίσει την μαζική άμυνα του αντιπάλου. Ωστόσο το ματς πήρε άλλη μορφή, με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να δώσει γρήγορο ρυθμό, να μην μπορεί να βρει πολλές καθαρές ευκαιρίες και να σπαταλά όσες δημιούργησε ως το 32ο λεπτό, όταν ο Ντιγκινί πέτυχε το πρώτο γκολ στην ιστορία του Πανθρακικού στην Τούμπα (12-0 στις προηγούμενες 5 αναμετρήσεις Πρωταθλήματος και Κυπέλλου!) και ισοφάρισε. Οι δυο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η μορφή του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και κάποιες ευκαιρίες, όμως οΠανθρακικός είχε πρώτος την ουσία. Σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις του στην εστία του Γλύκου, πήρε “κεφάλι” στο σκορ με σουτ του Τσουμάνη (55′). Ο Άγγελος Αναστασιάδης ρίσκαρε με τις αλλαγές προσώπων και διάταξης και του βγήκε απόλυτα, καθώς η “ψυχρολουσία” κράτησε μόνο 7 λεπτά. Μέσα σε ένα τρίλεπτο, από το 62′ ως το 65′, η ομάδα του πέτυχε δυο όμορφα γκολ, με τον Παπαδόπουλο (κεφαλιά μετά από σέντρα τουΣαλπιγγίδη) και Περέιρα (απευθείας εκτέλεση φάουλ).

Μέχρι τη λήξη του αγώνα ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το ματς, τον ρυθμό, την κόπωσή του και τις απουσίες άψογα και κατέκτησε μια δύσκολη αλλά και δίκαιη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (61′ Περέιρα), Τζαβέλλας (67′ Ποζατζίδης), Βίτορ, Κίτσιου (46′ Σκόνδρας), Τζανδάρης, Μάρτενς, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (73′ Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ίγκορ (50′ Κάσες), Ντιγκινί (66′ Ρομέου), Τσουμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ