Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Κοινή συνέντευξη τύπου δημάρχων Θέρμης και Θερμαϊκού και προέδρου του ΣΜΑΣΘ

Στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς ακινήτων στους δήμους Θέρμης και Θερμαϊκού θα αναφερθούν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης (ΣΜΑΣΘ), Άγγελος Πασαλίδης και οι δήμαρχοι των δύο περιοχών, Θόδωρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μαυρομάτης.

Θα παρουσιασθούν τα συντριπτικά πλεονεκτήματα του real estate στους δύο συγκεκριμένους δήμους, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως το «Ελ Ντοράντο» της Θεσσαλονίκης και θα γίνει αναφορά από τον κ. Πασαλίδη για το αυξημένο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα από αλλοδαπούς (δυτικοευρωπαίους και βαλκάνιους) για ακίνητα των εν λόγω περιοχών. Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΜΑΣΘ θα αναφερθεί στις κατηγορίες των ακινήτων που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επενδυτών και θα παρουσιάσει τις τιμές όλων των ακινήτων στους δύο δήμους.

Η κοινή συνέντευξη τύπου θα δοθεί την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στις 11.00, στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανάληψης δράσης από τη νέα διοίκηση του ΣΜΑΣΘ, προκειμένου να προβληθεί η αγορά ακινήτων διαφόρων περιοχών της Θεσσαλονίκης, αλλά και για να δημιουργηθούν προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ