Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

To Monitor της εβδομάδας (25-31/10)

#SMAgr: Οι κορώνες & τα social media
Απονεμήθηκαν το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, τα Social Media Awards με την συμμετοχή σχεδόν όλης της διαφημιστικής αγοράς. Με κεντρικό θέμα τους βασιλιάδες και της βασίλισσες, οι παρουσιάστριες Μαρία Μπεκατώρου και Κατερίνα Ζαρίφη, ντυμένες ανάλογα με το concept - πριγκίπισσα και πρίγκιπας, αντίστοιχα - έκαναν την απονομή των δεκάδων βραβείων σε ένα κατάμεστο 'Κέντρο Αθηνών', πάνω στη σκηνή του οποίου βρισκόταν ένας 'θρόνος' για τους νικητές. Με τα λίγα δεδομένα, που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής από τη χτεσινή βραδιά, με το hashtag #SMAgr, βλέπουμε πώς κυμάνθηκαν οι αναφορές ανά ώρα... (περισσότερα)

Halloween αλά ελληνικά: Trick or tweet?

Τελικά, να το γιορτάζουμε ή όχι; Γύρω από αυτό το δίλημμα περιστρέφονται τα περισσότερα tweets σχετικά με το θέμα του Halloween, τις τελευταίες ημέρες. Φυσικά ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους τουιτεράδες, που δεν χάνουν ευκαιρία να αστειευτούν με κάθε θέμα - πολύ δε περισσότερο με κάτι τόσο αστείο. Έτσι, μέσα σε λίγα 24ωρα, οι αναφορές μόνο στο twitter ξεπέρασαν τις 5.000, με αποκορύφωμα ανήμερα της γιορτής (31/10), που μέχρι το μεσημέρι είχαν αγγίξει τις 3.500 και η ανοδική τους τάση δείχνει ότι θα ακολουθήσουν αρκετές αναφορές μέχρι και το βράδυ... (περισσότερα)

Νέα γραφήματα για tags


Μια νέα δυνατότητα προστέθηκε στο Monitor με στόχο την καλύτερη και ευκολότερη κατηγοριοποίηση των αποτελεσμάτων βάσει της θεματολογίας τους. Η λειτουργία των tags βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο με τη δυνατότητα δημιουργίας γραφημάτων, που δείχνουν πόσα αποτελέσματα από την αναζήτησή μας έχουν το συγκεκριμένο tag... (περισσότερα)

Ένα-δύο, εν-δυο (αναδημοσίευση από Deasy.gr)

Στο χωριό που ονομάζεται "Ελλάδα" και το οποίο συχνά πυκνά θυμίζει το γαλατικό οι αφορμές για να τσακωθείς on και off line καθημερινά είναι ουκ ολίγες, όμως δύο φορές τον χρόνο αποφασίζουμε να αρπαχτούμε για τις παρελάσεις, μαθητικές ή στρατιωτικές. Πιστοί στο έθιμο, την 28η Οκτωβρίου ουκ ολίγοι στα κοινωνικά δίκτυα ασχολήθηκαν... (περισσότερα)

Και εδώ ένα wordcloud με τις λέξεις, που αναφέρθηκαν συχνότερα για την 28η Οκτωβρίου.




DWTS: Τουιτερικό comeback!

Πλέον, ο συνδυασμός "twitter + τηλεόραση" έχει γίνει συνήθεια και όσο μπαίνει ο χειμώνας, μεγαλώνει η νύχτα και οι νέες εκπομπές κάνουν την εμφάνισή τους, φαίνεται ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στο internet και τα social media. Έτσι, αν και η πρεμιέρα του show 'Dancing with the Stars' (@DWTS_ANT1) είχε αρχίσει να συζητιέται όλη την εβδομάδα, το αποκορύφωμα σημειώθηκε, (περισσότερα)

___________________________
Όλα τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί, αναλυθεί και επεξεργαστεί με το Monitor.
Για ένα δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό του Monitor, κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα.

Για συνεχή στατιστικά και updates από το twitter, μπείτε στο trending.gr.
_________________________________________________________________________

Λίγα λόγια για το Monitor
Το Monitor είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγραφής αναφορών για το ελληνικό internet, που έχει αναπτύξει η Sidebar. Απευθύνεται σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση και παρακολούθηση της φήμης τους στο διαδίκτυο. Καθώς επίσης και σε marketers και διαφημιστές που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα το κοινό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Web: monitor.sidebar.gr
Facebook: facebook.com/SidebarMonitor
Twitter: @SidebarMonitor
Email: Monitor@sidebar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ