Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

"Πακέτα" δύο γυναικών

Στις 21:45, η Βίκυ Χατζηβασιλείου σας προσκαλεί στην οθόνη του Alpha, να «ξεκλειδώσετε» μαζί τα πακέτα δύο γυναικών:
Μια μητέρα κάνει την τελευταία προσπάθεια να φέρει κοντά τον γιο της με τον πατέρα του, και μια κόρη αναζητά τη μητέρα της σε ένα από τα πιο δυνατά πακέτα που έχει φιλοξενήσει ποτέ η εκπομπή!

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, η Στέλλα, έρχεται στην εκπομπή με σκοπό να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο έχει ένα παιδί. Το ζευγάρι έχει χωρίσει τα τελευταία 12 χρόνια και από τότε ο πατέρας δεν ξαναείδε τον γιο του. Όλα αυτά τα χρόνια, η Στέλλα προσπαθούσε να τους φέρει σε επαφή, μάταια όμως, καθώς ο πρώην σύζυγός της το απέφευγε. Μετά από πολλά «γιατί» του γιου της, ο οποίος το μόνο που έχει γευτεί από τον πατέρα του είναι η απόρριψη, αποφάσισε να του στείλει πακέτο. Θέλει, μέσω της εκπομπής, να κάνει μια τελευταία προσπάθεια και να τον ευαισθητοποιήσει απέναντι στο παιδί του. Θα τα καταφέρει;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι η 20χρονη Κωνσταντίνα. Όπως δηλώνει στην εκπομπή, δεν έζησε παιδικά χρόνια. Η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν έξι ετών. Θυμάται να ξαγρυπνά στην αγκαλιά του αδελφού της περιμένοντας τη μητέρα της να επιστρέψει στο σπίτι, καθώς της είχε πει ότι θα πήγαινε στην εκκλησία. Εκείνη όμως δεν γύρισε ποτέ ξανά. Από τότε, και για πάρα πολλά χρόνια, τα βράδια έκλαιγε και την αναζητούσε. Δεν έχει σταματήσει, 14 χρόνια τώρα, να ψάχνει τους λόγους που οδήγησαν τη μητέρα της να πάρει μια τόσο σκληρή απόφαση. Τα τελευταία δυο χρόνια την αναζητά εντατικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, αποφάσισε να στείλει πακέτο και ελπίζει ότι αυτή η επιλογή της επιτέλους θα τη λυτρώσει. Ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας; Ένα από τα πιο δυνατά πακέτα που έχει σταλεί ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ