Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Κόλλησαν!!!

Ξεκίνησε ως μια άκρως ρομαντική στιγμή, αλλά κατέληξε σε... τραγωδία. Ενα ζευγάρι ερωτευμένων Ιταλών ήρθαν πιο... κοντά ενώ έκαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα, αλλά «κόλλησαν», με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται την ιταλική εφημερίδα The Local, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να επωφεληθεί την ηλιόλουστη μέρα και πήγε σε μια σχεδόν ερημική παραλία, το Porto San Giorgio. Ενώ βρίσκονταν στη θάλασσα, ήρθαν λίγο πιο κοντά, το ένα έφερε το άλλο και έκαναν σεξ. Το οποίο όμως είχε άδοξη κατάληξη, αφού... κόλλησαν.

Το ζευγάρι έμεινε στο νερό για αρκετή ώρα, μέχρι που μια περαστική τους προσέφερε μια πετσέτα για να τυλιχτούν και να μπορέσουν να βγουν έξω. Μάλιστα, στην παραλία εκλήθη και γιατρός, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει και έτσι το ζευγάρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του κοντινότερου νοσοκομείου.

Οι γιατροί εκεί έκαναν στη γυναίκα μια ένεση που χρησιμοποιείται για να προκαλέσει διαστολή της μήτρας στις εγκύους και μετά από λίγη ώρα ο άνδρας... απελευθερώθηκε.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, οι γιατροί πιστεύουν ότι το ζευγάρι έπεσε «θύμα» ενός σπάνιου φαινομένου, κατά το οποίο ο γυναικείος κόλπος συσπάται σταθερά σε ρυθμούς πιο γρήγορους απ' ό,τι συνήθως, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει το ανδρικό μόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ