Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΌ ΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 0-1

Κακός στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ και καλός στο δεύτερο, έχασε στην Τούμπα από την Φιορεντίνα με 0-1, ένα σκορ που δίνει σαφέστατο προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου στην ιταλική ομάδα.
Με παράξενο σχήμα, αφού ο Αθανασιάδης έπαιζε στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Δικεφάλου, με τον Περέιρα να είναι στη θέση του σέντερ φορ και τον Σάλπι δεξιά, ο Αναστασιάδης προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, αλλά δεν του βγήκε.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ δεν είχε ανάπτυξη μεσοεπιθετικά με αποτέλεσμα οι παίκτες της Φιορεντίνα να τον στριμώχνουν συνεχώς προς την εστία του Γλύκου. Αυτό δημιουργούσε νευρικότητα στους παίκτες του Άγγελου, κάτι που οδηγούσε σε πολλά λάθη.
Τελικά ο Βάργκας με διπλή προσπάθεια στο 38΄ και αφού στο πρώτο σουτ απέκρουσε ο Γλύκος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το γκολ που αρκούσε για να πέρει τη νίκη η ιταλική ομάδα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από τις αλλαγές του Άγγελου, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε κατακόρυφα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν είχε την τελική που θα του έδινε έστω ένα γκολ.
Έτσι, ήρθε η ήττα και τώρα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο που οδηγεί στην επόμενη φάση των "32" του Europa League.
Να σημειώσουμε ότι ο Αναστασιάδης αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη αλλαγή του μόλις στο 12΄ όταν τραυματίστηκε ο Σκόνδρας, βάζοντας στη θέση του τον Κίτσιου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11’ Κιτσιου), Κατσικάς, Βιτορ, Ρατς, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Περέιρα(54’ ΓΚολάσα), Αθανασιάδης.

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπαντέλ, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (66’ Λατσάρι), Ίλισιτς (78’ Μάριν), Μπερναρντέσκι (57’ Κουρδράδο)

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ