Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σχεδίαζε δεύτερη ανθρωποθυσία ο σατανιστής της Γλυφάδας

Μνήμες από τα παλιά φέρνει η δολοφονία μιας γυναίκας, 40 ετών, η οποία εντοπίστηκε από περιπατητές τον περασμένο Απρίλιο στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 40χρονη «δόθηκε» ως θυσία στον… σατανά.

Σαν άλλος Ασημάκης Κατσούλας (ο οποίος μαζί με τους Μάνο Δημητροκάλλη και Δήμητρα Μαργέτη, το 1992, οδήγησαν τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στη Σέσι Κορωπίου για να τη θυσιάσουν), ο 21χρονος Αλέξανδρος Π. πλησίασε την άτυχη γυναίκα που κοιμόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο και, πολτοποιώντας το κεφάλι της, την προσέφερε θυσία στον σατανά.

Έκοψε το χέρι του και έγραψε 666

Ο δράστης πριν από τη δολοφονία της άστεγης περιφερόταν αναζητώντας θύμα. Έκοψε, σύμφωνα με πληροφορίες, το χέρι του και εν συνεχεία, χρησιμοποιώντας το αίμα του, έγραψε τον αριθμό 666 και σχεδίασε έναν ανάποδο σταυρό. Λίγο αργότερα εντόπισε την άτυχη 40χρονη.

«Όλο αυτό το έκανε για να γίνει αποδεκτός από τον Εωσφόρο. Παραδέχθηκε, επίσης, ότι ετοίμαζε και νέα θυσία, καθώς ξεκινά το θερινό ηλιοστάσιο» αναφέρουν αστυνομικές πηγές μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

To προφίλ του δράστη

Ο νεαρός σατανιστής περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και προσπάθησε να βρει λύση στη λατρεία του σατανά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση λόγω χρήσης ναρκωτικών.

Ο νεαρός διέμενε στη Γλυφάδα μαζί με τους γονείς του και τον μικρότερο αδελφό του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος ηθοποιός που έλαβε μέρος σε διάφορα σίριαλ. Κατά τη σύλληψη του δράστη βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.

Το χρονικό

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε τον περασμένο Απρίλιο στο πάρκο της πλατείας Kατράκη από περαστικούς, ενώ έφερε εμφανή τραύματα στο κεφάλι. Μάλιστα, λόγω των εκτεταμένων χτυπημάτων, το έργο της αναγνώρισης κατέστη εξαιρετικά δύσκολο.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης τη χτύπησε με βαρύ αντικείμενο επανειλημμένα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 40χρονη να χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια τη χτύπησε στο υπόλοιπο σώμα της.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη σε σακούλα που εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων στον τόπο του εγκλήματος.

Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 21χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της άτυχης γυναίκας.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η δολοφονία διαπράχθηκε το πρωί της 20ης Απριλίου, ανήμερα του Πάσχα.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ