Ένα παγωτό με γεύση που θα αρέσει σε όλους, σας προτείνουμε για σήμερα. Θα κάνουμε παγωτό καρύδας στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά! Δείτε πώς...
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5 λεπτά και βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού στην κατάψυξη.
Ξαναχτυπάμε το παγωτό κάθε μια ώρα για 2-3 φορές ώστε να μην σχηματιστούν κρυσταλλάκια.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ (410 ml)
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 κουτί γάλα καρύδας (400 ml)
- 4 κουταλιές σούπας BAILEYS
- λίγο τριμμένο ινδοκάρυδο (προαιρετικό)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5 λεπτά και βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού στην κατάψυξη.
Ξαναχτυπάμε το παγωτό κάθε μια ώρα για 2-3 φορές ώστε να μην σχηματιστούν κρυσταλλάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ