Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σπιτικό παγωτό με γεύση καρύδας στα γρήγορα

Ένα παγωτό με γεύση που θα αρέσει σε όλους, σας προτείνουμε για σήμερα. Θα κάνουμε παγωτό καρύδας στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά! Δείτε πώς...

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ (410 ml)
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κουτί γάλα καρύδας (400 ml)
  • 4 κουταλιές σούπας BAILEYS
  • λίγο τριμμένο ινδοκάρυδο (προαιρετικό)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5 λεπτά και βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού στην κατάψυξη.
Ξαναχτυπάμε το παγωτό κάθε μια ώρα για 2-3 φορές ώστε να μην σχηματιστούν κρυσταλλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ