Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Επικυρώθηκε η βαθμολογία αλλά θα γίνει σεβαστή η απόφαση του CAS

Μπορεί να επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέϊ οφ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μπει υποσημείωση σχετικά με την προσφυγή που έχει κάνει στο CAS με την σύμφωνη γνώμη της Ξάνθης. Δηλαδή η Σούπερ Λίγκα θα σεβαστεί την όποια απόφαση του CAS σε σχέση με την αφαίρεση τριών βαθμών του «δικεφάλου του βορρά».

Επιπλέον γνωστοποιήθηκε πως στις 1 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, ενώ το μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και της τρίτης ομάδας των πλέϊ οφ της Football League θα γίνει στις 8 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση:

1/ Εκπρόσωπος της Super League στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 6 Ιουνίου 2014, ή σε τυχόν επαναληπτική, ορίζεται ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και αναπληρωτής αυτού, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος.

2/ Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων κατάταξης (Play Off) αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ζήτησαν η επικύρωση να γίνει με την επιφύλαξη της επικείμενης απόφασης του CAS επί της προσσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διευκρινίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί την όποια απόφαση του CAS.

3/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League ΟΠΑΠ (Κ20, Κ17 & Κ15) αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14.

4/ Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί όπως ο αγώνας μπαράζ (play out) μεταξύ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και της 3ης ομάδας της Football League διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2014, σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League.

5/ Η κλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο και αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ