Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΚΟΝΒΟΪ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (και θα πάει, λέει, ο Μαργαρίτης να μιλήσει στον Ριμπολόβλεφ για τον... Άρη! - α, ρε κατακαημένε Αρειανέ, πόσο δούλεμα σου ρίχνουν ακόμη...)

Το μεγαλύτερο κοσμικό πάρτυ της χρονιάς ετοιμάζεται στο Σκορπιό για την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ και όλοι βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών. Η Εκατερίνα γίνεται 25 χρόνων και η γιορτή που της ετοιμάζουν θα είναι γεμάτη χλιδή.

Όπως αναφέρει το tlife οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές βδομάδες, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές στο χώρο και να οργανωθούν τα πάντα.

Αυτές τις μέρες, όμως, καθώς πλησιάσει η βραδιά του πάρτυ, το νησί βρίσκεται σε αναβρασμό εργασιών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso,από την δεύτερη Κυριακή των εκλογών στο Νυδρί βρέθηκαν 14 νταλίκες από την Κωνσταντινούπολη, φορτωμένες με λουλούδια και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που παρήγγειλε η Εκατερίνα.Την ίδια στιγμή, στο νησί βρίσκονται και οι πρώτοι καλεσμένοι του πάρτυ και ήδη μένουν σε ξενοδοχεία που έκλεισε ο Ρώσος μεγιστάνας.

Η γιορτή, μάλιστα, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς η κόρη του Ριμπολόβλεφ ζήτησε από τους φίλους που θα είναι στο πάρτυ να μην της κάνουν δώρα, αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμα της, τα οποία θα πάνε σε φιλανθρωπικά έργα.Τέλος, αναφορικά με την οργάνωση του πάρτυ, μάθαμε πως στο Σκορπιό έχουν στηθεί τρεις πίστες χορού, ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά εφέ με λέιζερ, ενώ χιλιάδες λουλούδια στολίζουν τους δρόμους, δίνοντας ένα ρομαντικό. Ακόμη, θα υπάρχουν δεκάδες μπουκάλια ούζου και σαμπάνιας, ενώ και οι παραλίες έχουν καθαριστεί για αυτούς που θα θελήσουν να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ