Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ δεν έχουν επιτρέψει ακόμα στα παιδιά τους να δουν όλες τις ταινίες τους

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχουν παίξει σε πάρα πολλές ταινίες. Αλλά τα έξι παιδιά τους δεν τα άφησαν να δουν όλες αυτές τις παραγωγές, όπως εξήγησε η ίδια η Τζολί.

«Εχουν διαφορετικές ηλικίες. Ο Μάντοξ, ο μεγαλύτερος, έχει δει τις περισσότερες ταινίες μας. Αλλά τα δίδυμα Vivienne και Knox τώρα άρχισαν να βλέπουν κάποια πράγματα» είπε η Αντζελίνα στο E! News.

Τα παιδιά μας είδαν, για παράδειγμα, την ταινία Mr & Mrs Smith μόλις πέρυσι και ήταν το πιο αστείο πράγμα που είχαν δει ως τότε, φυσικά. Το να βλέπουν τους γονείς τους να προσπαθούν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο, για ένα παιδί, είναι σαν να βλέπει τους γονείς του να παλεύουν.. Ηταν πολύ αστείο γιά εκείνα».









Είναι μια δυναμική ταινία, στα γυρίσματα της οποίας συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν οι Τζολί και Πιτ. Ενα ζευγάρι δεν λέει την αλήθεια ο ένας στον άλλο για τη δουλειά που πραγματικά κάνει. Εύποροι, όμορφοι και σικάτοι είναι και οι δυό πράκτορες και δολοφόνοι, στην πραγματικότητα. Ωσπου η υπηρεσία τους αναγκάζει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο. Επειτα από πολλές περιπέτειες, ο έρωτας υπερνικά το καθήκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ