Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΕΡΣΙ ΞΟΔΕΨΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ. ΦΕΤΟΣ ΠΟΣΑ...;;;

Το πιο ακριβό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ετοιμάζεται να διοργανώσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, που θα υποδεχθεί το νέο έτος μέσα στη χλίδα και παρέα με 300 καλεσμένους!

Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι φαίνεται πως προσπαθεί να αφήσει... εποχή στα ρεβεγιόν: πέρυσι ξόδεψε 5 εκατομμύρια και φέτος ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερα. Πού ξέρεις; Μπορεί τα εκατομμύρια να... ξορκίζουν το δίσεκτο!
Οι τυχεροί θα διασκεδάσουν με τους Red Hot Chili Peppers στην αξίας 69 εκατομμυρίων έπαυλη του Αμπράμοβιτς στο νησί St. Barts, στην Καραϊβική.
To πάρτι θα αρχίσει το απόγευμα του Σαββάτου και θα κορυφωθεί περί τις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ οι καλεσμένοι θα καταφτάσουν με πολυτελείς θαλαμηγούς.
Πέρυσι, Demi Moore, Rosie Huntington-Whitely, Stephanie Seymour, Ellen DeGeneres και George Lucas ήταν μόνο μερικοί από τους επώνυμους καλεσμένους του μεγιστάνα, ενώ στα ρεβεγιόν του έχουν τραγουδήσει οι Beyonce, Gwen Steffani και Prince.
Το ποιοι θα είναι φέτος καλεσμένοι κρατείται επτασφράγιστο μυστικό - σίγουρα, πάντως, εμείς δεν είμαστε στην VIP λίστα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ