Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΚΟΡΔΑ

Αγωγή κατά του Λάμπρου Σκόρδα κατέθεσε ο Θανάσης Τζεβελέκης για μία σειρά από λόγους που δυσφημούν τόσο τον ίδιο ως άνθρωπο, παράγοντα και επιχειρηματία όσο και τον σύλλογο που αγαπά και υπηρετεί.

Η πρωτοφανής επίθεση που έχουν δεχτεί όλοι οι φορείς και οι διοικήσεις (ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ και Λέσχης) του ΑΡΗ από τον πρώην πρόεδρο δε μένει αναπάντητη. Ακόμα και ο Θανάσης Τζεβελέκης ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας και είναι πλήρως αποστασιοποιημένος από σκληροπυρηνικού φορείς του συλλόγου, έφτασε στα όριά του.

Με μία αγωγή 46 σελίδων καλεί τον Λάμπρο Σκόρδα στις δικαστικές αίθουσες για να δώσει εξηγήσεις για τις ανακριβείς κατηγορίες που έχει εκφράσει κατά καιρούς, τις δυσφημιστικές πληροφορίες, τη μείωση της προσωπικότητας και του κύρους του ως επιχειρηματίας αλλά και τη δυσφήμιση της ΚΑΕ και του συλλόγου γενικότερα.

Η στοιχειοθέτηση ξεκινά από το καλοκαίρι όταν και άρχισαν να συγκεντρώνονται δημοσιεύματα ενώ με δικαστικό επιμελητή ζητήθηκαν ηχητικά ντοκουμέντα για τα όσα έχει αναφέρει από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ