Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας της χιονόπτωσης χθες το βράδυ και σήμερα, πλην ορισμένων περιπτώσεων σε ορεινές περιοχές, όπου είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Συγκεκριμένα, απαραίτητες είναι η αλυσίδες στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Κιλκίς από τη Γουμένισσα προς Μεγάλα Λιβάδια και Καστανερή (όρος Πάικο), καθώς επίσης προς τα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμάκτσαλαν (Εδεσσα), Τρία-Πέντε Πηγάδια και Σέλι (Βέροια). Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Σερρών -Προμαχώνα, μετά τη γέφυρα του Πετριτσίου, καθώς και στο οδικό δίκτυο Σερρών Λαϊλιά και Σερρών Βροντούς.
Στη Φλώρινα είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, ενώ στους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών είναι καθαροί οι δρόμοι τόσο στο κομμάτι της Εγνατίας Οδού όσο και στους επαρχιακούς δρόμους, ωστόσο, απαιτείται η χρήση αλυσίδων προς τα ορεινά και προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Στην Καστοριά είναι απαραίτητες οι αλυσίδες σε σημεία των επαρχιακών οδών Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, Καστοριάς - Αμύνταιου, και Καστοριάς - Ιωαννίνων, μέσω του Νεστόριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ