Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…

Για μια φορά ακόμη, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ο υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος και γενικότερα η κυβέρνηση Παπανδρέου υπήρξαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Δεν προχώρησαν ως όφειλαν στον εξορθολογισμό των ΔΟΥ, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός σύγχρονου φορολογικού συστήματος.
Υπήρξε αναβλητικότητα και ολιγωρία, που -όπως αποδεικνύεται- οφείλεται στον ρουσφετολογικό και πελατειακό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης του υπουργείου Οικονομικών. Γεγονός που επισημαίνουν ακόμα και εφοριακοί, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις Ροντούλη, για τις οποίες πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις.
Αναβλητικότητα και ολιγωρία, που έχουν ως αποτέλεσμα τη μη προγραμματισμένη -δια νόμου μέχρι 31.12.2011- κατάργηση αναχρονιστικών και γραφειοκρατικών διατάξεων του ΚΒΣ., η οποία παραπέμπεται στο απώτερο μέλλον, δηλαδή στις καλένδες. (Δήλωση που έκανε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή σημερινές αποκαλύψεις για ρουσφετολογικές αντιλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς και τη μη κατάργηση των γραφειοκρατικών διατάξεων του ΚΒΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ