Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Εορταστική ατμόσφαιρα, εκλεκτή παρέα και πολυαγαπημένα τραγούδια, περιλαμβάνει η εκπομπή της ΝΕΤ "Στην υγειά μας" που θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στις 10 το βράδυ.


Η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας, η Αρετή Κετιμέ, η Ζωή Παπαδόπουλου, η Ζώη Τηγανούρια, ο Παναγιώτης Πράτσος, η Φιντέ Κοκσάλ, αλλά και οι: Τάσος Χαλκιάς, Έλντα Πανοπούλου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Παύλος Κοντογιανίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Σπύρος Χαριτάτος, Νατάσα Μανίσαλη και Πέτρος Μπουσουλόπουλος μας χαρίζουν τραγούδια πολυαγαπημένα και διαχρονικά ενώ και η ομάδα κρουστών Ηχόδραση δίνει το δικό της ξεχωριστό χρώμα.

Μαζί τους και οι: Χριστίνα Αλεξανιάν, Πάνος Σκουρολιάκος, Παύλος Ορκόπουλος, Στέλιος Ελληνιάδης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σοφία Μουτίδου, Mάρα Δαρμουσλή, Μαρία Κορινθίου, Νικολέτα Ράλλη, Χάρης Βορκάς και Ευανθία Τασσοπούλου.

Kαι όλοι μαζί μας χαρίζουν μια μοναδική βραδιά, εύχονται για τη νέα χρονιά και μας μεταδίδουν τη χαρά και τη λάμψη τους, σε μια εκπομπή στην οποία κυριαρχεί το κέφι και τα υπέροχα τραγούδια …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ