Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία που είχε να κάνει με την κατάκτηση ενός τεράστιου χρηματικού ποσού πριν από μερικά χρόνια από το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο, διηγείται ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ως ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής «Μηχανή του χρόνου» στην κρατική τηλεόραση, η ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής, αποκαλύπτει πώς η οικογένειά του αναστατώθηκε όταν η τύχη της χαμογέλασε πλατιά. Ο ίδιος από μικρός είχε την κρυφή επιθυμία να κερδίσει το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο.

Δύο μήνες, λοιπόν, πριν από την αλλαγή του χρόνου, ο πατέρας του κέρδισε 120 εκατομμύρια δραχμές στο Εθνικό Λαχείο. Μόνο που μετά από αυτό, ήρθαν και τα προβλήματα για την οικογένεια Καπουτζίδη καθώς ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από την εκπομπή θυμάται τα διάφορα σενάρια που είχαν γραφτεί τότε στον Τύπο της εποχής για την οικογένειά του, από την υποτιθέμενη απαγωγή του, μέχρι ότι ο πατέρας του είχε δωρίσει τα μισά λεφτά σε ζητιάνους. Τότε, όλα αυτά φάνταζαν με εφιάλτη, όμως πλέον, ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης διακωμωδεί την όλη κατάσταση, γυρνώντας τον χρόνο πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ