Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΠΘΕ (FM100 - FM101 - FM100,6 ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ - TV100)

Χαμός και στην TV100.

Αντιδρούν κάποιοι εργαζόμενοι γιατί ο εκπρόσωπος, του οποίου η θητεία έληξε μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΠΘΕ (FM100 -  FM101 - FM 100,6 Λόγου και Τέχνης - TV100) στις 31-12-10, δεν συγκάλεσε γενική συνέλευση για να αναδειχθεί, μετά από εκλογές, ο νέος, που θα συμμετέχει στο, επίσης νέο, Δ.Σ. το οποίο θα ορίσει εντός των ημερών ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Οι κατηγορίες του ενός προς τον άλλο για το "ρόλο" του, βαριές!

Μάλιστα, αναρτήθηκε στους πίνακες ανακοινώσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης
επιστολή η οποία, όμως, "κατέβηκε" μετά από λίγο!

Μαθαίνουμε ότι υπάρχει μια "ομάδα" αποτελούμενη από δημοσιογράφους, που θέλουν ως εκπρόσωπο των εργαζομένων στο νέο Δ.Σ της ΔΕΠΘΕ, συγκεκριμένη συνάδελφό τους, ενώ η παλαιότερη "ομάδα" θέλει να ξανακερδίσει τις εκλογές.

Αναμένονται εξελίξεις.

ΥΓ. Έχουμε και ονόματα, αλλά ας τα αφήσουμε για αργότερα, να έχουμε και πολλές "επισκέψεις" στο ThessBomb................

Bomber

2 σχόλια:

  1. Η ΔΕΠΘΕ ΕΧΕΙ 3 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...FM 101 K FΜ 100,6 ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ AN ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η΄ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ...ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Κ ΟΧΙ (ΑΣΧΕΤΗ) ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΦΙΛΕ BOMBER....ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ...Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρόλο που είσαι πολύ επιθετικός "Ανώνυμε" φίλε-η, οφείλω να ομολογήσω πως....έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι παράλειψη μου και, μάλιστα, σοβαρή που δεν αναφέρομαι και στα ραδιόφωνα που γράφεις στο σχόλιόσου. Διορθώνω αμέσως: ΔΕΠΘΕ (FM100, FM101, FM100,6 Λόγου και Τέχνης, TV100).
    *Το διορθώνω και στο κείμενο της ανάρτησης......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ