Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

"ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Η ΔΕΠΘΕ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΑΣΠΑΣΜΟΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΑΝΘΙΜΟ!

Στα πρότυπα των αντίστοιχων τηλεοπτικών σταθμών της Γαλλίας υποσχέθηκε να λειτουργήσει η ΔΕΠΘΕ (FM100, TV100, FM101. FM100,6) ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, παραλαμβάνοντας το κομμάτι της βασιλόπιτας της ΔΕΠΘΕ, στη σημερινή εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ, δήλωσε ότι πολιτική απόφασή του είναι να παραμείνει ανοιχτή η ΔΕΠΘΕ, η οποία, όμως, θα μειώσει το κόστος λειτουργίας της από τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα τόνισε ότι θα ανανεωθούν τα προγράμματα και δεν θα λειτουργούν τα ραδιόφωνα και η τηλεόραση ως λιβανιστήρια, κάτι που συνέβαινε με την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.


Είπε, επίσης, πως θα ζητηθεί βοήθεια και από τους άλλους δήμους της πόλης, χωρίς όμως να διευκρινίσει με ποια φόρμουλα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Αξίζει να αναφέρουμε και την "αγάπη" που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Γιάννη Μπουτάρη και Μητροπολίτη Άνθιμου, οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, δεν έχασαν την ευκαιρία να ασπαστεί ο ένας τον άλλον!!

Στην κοπή της βασιλόπιτας της ΕΣΗΕΜ-Θ, η οποία δεν έγινε φέτος στο Μακεδονία Παλλάς, αλλά στα γραφεία της, στην οδό Στρατηγού Καλλάρη (στο πνεύμα της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα)  παρευρέθηκαν πάρα πολλοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί.

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ