Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΝ ΑΚΟΣΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΚΛΟΥΖ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΕΟΣ

Τον Νοέ Ακόστα ανακοίνωσε ο Μπέος, δηλαδή ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο 26χρονος αριστερός χαφ - εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στις πρώτες του σηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, έδειξε διψασμένος για ποδόσφαιρο: "Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου, μία ομάδα που έχει ήδη κάνει τη διαφορά από την πρώτη χρονιά που συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε το Βόλο όσο ψηλότερα γίνεται. Ήρθα σε μία ομάδα που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ραντεβού στο γήπεδο το Σάββατο".
Προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ακόστα έφυγε από τους "μερένχες" στα 18 του για λογαριασμό της Μοσκαρντό. Το 2003 τον απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά αγωνίστηκε μόνο στην τρίτη ομάδα των "ροχιμπλάνκος", πριν μετεγγραφεί στη Μουρθία και αργότερα στην Αλκάλα. Τη σεζόν 2006-07 αγωνιζόταν στη Β' ομάδα της Αλμερία, πριν πάει για δύο χρόνια στην Μοτρίλ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη ρουμανική Κλουζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ