Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΡΗ ΜΕ ΑΝΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΤΗ

Με αφορμή τη δικαίωση της ομάδας από την ΕΠΟ στην υπόθεση με τον Φρέντι Αντού, ο Γιάννης Κόντης μίλησε στην εκπομπή του SUPER 3 στον ΑΡΗΣ FM 92,8.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τόνισε σχετικά με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Συλλόγου:

«Ο Αντού ήταν κανονικά πληρωμένος μέχρι τον Ιούλιο, παρόλα αυτά δεν ακολουθούσε τις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν συμμετείχε στην προετοιμασία, ούτε πραγματοποιούσε το ειδικό πρόγραμμα του προπονητή, επικαλούμενος προβλήματα τραυματισμών. Επιπλέον, δεν έδειχνε τη διάθεση να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ, όπως έκαναν άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές μας.


Ο ΑΡΗΣ ήταν υποχρεωμένος μετά από όλα αυτά να καταφύγει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία λαμβάνοντας υπόψη τα σοβαρά επιχειρήματα της ομάδας μας, έλυσε το συμβόλαιο του Αντού με δική του υπαιτιότητα και με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να μη χρειάζεται να καλύψει ένα πολύ σεβαστό ποσό, της τάξης των 450.000 ευρώ, που μαζί με την εφορία, θα ανερχόταν στις 630.000 ευρώ», συνεχίζοντας σχετικά με την πορεία που έχει χαράξει ο ΑΡΗΣ:

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα, δεν είναι ευκαιριακοί, ούτε γνωρίζουν λιγότερο να χειριστούν τις όποιες καταστάσεις προκύπτουν. Λύνουμε σιωπηλά τα θέματα που απασχολούν τον ΑΡΗ, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που υπάρχουν και που δεν είναι δυνατό να γνωρίζει ο απλός οπαδός.

Για τον λόγο αυτό, ούτε πανικός και άγχος χρειάζεται και βεβαίως, ούτε ο κόσμος να πιστεύει αυτά που λέγονται από ανθρώπους που βάζοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από τον ΑΡΗ, έχουν στόχο να τον διαβάλλουν.

Αν ήμουν στη θέση όσων, για παράδειγμα, έγραφαν ότι ο Κόντης έκλεισε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Έκτορ Κούπερ, θα είχα κλείσει τη στήλη μου. Μιλάμε για “φούσκες”, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού, μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών έχουν και τέτοιο παρουσιαστικό.

Στόχος των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι να τον βελτιώνουν καθημερινά, με σκοπό αυτός ο Σύλλογος να υπάρχει όσο υπάρχει ζωή στον πλανήτη. Η ομάδα θα ενισχυθεί και πιστεύω ότι θα έχει έναν καλύτερο δεύτερο γύρο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρώτο μισό έδωσε και άλλα δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι σαν να έχει βγάλει ένα ολόκληρο Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ