Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΟΚ

Μερικοί, μερικοί, πάψτε να γράφετε ανοησίες.

Απευθύνομαι σε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Καλά, η voria.gr.......θέλει να συνεχίσει την επιτυχία της στα "χτυπήματα" στο site της, αλλά να γράφουν ή να αναπαράγουν αστειότητες του τύπου "στου Καρατάσου ή στου Παύλου Μελά το γήπεδο του ΠΑΟΚ", οι δημοσιογράφοι, είναι τραγικό!

Ρε, σεις, αυτά είναι πρώην στρατόπεδα που ανήκουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πώς θα δοθούν για να φτιάξουν γήπεδο ιδιώτες επενδυτές και, μάλιστα, από το Κατάρ;;;;;

Αν επρόκειτο να δοθεί ένα τμήμα ή και ολόκληρη η έκταση, ενός από τα δύο στρατόπεδα, στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, πολύ πιθανόν το ΠΑΟΚτσάκι ο Βενιζέλος να το έκανε! Και θα το σπρώχναμε όλοι.

Σε ξένους επενδυτές πώς θα δοθεί περιουσιακό στοιχείο του κράτους και δη, του στρατού!

Αφήστε τις μαλακίες και κάντε ρεπορτάζ!

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν ιδιόκτητες εκτάσεις και πιθανότατα ο δικηγόρος των επενδυτών σε αυτές αναφέρεται στις δηλώσεις του. Όχι να γράφετε έτσι απερίσκεπτα ότι γράφει η voria.gr, που στο κάτω-κάτω, επειδή έβγαλε πρώτη το ενδιαφέρον των Αράβων, θέλει να συνεχίσει τα "κέρδη" από αυτή την επιτυχία (η οποία, ναι επιτυχία είναι, και μάλιστα μεγάλη, έστω κι αν αυτό συνέβη συμπτωματικά, λόγω γνωριμιών λογιστών και δικηγόρων)!!!

ΥΓ1. Να μην παίρνει η μπάλα, όλους, γιατί ορισμένοι καλοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, δεν "τρώνε" και γι΄αυτό δεν αναπαράγουν τέτοια αφελέστατα σενάρια.
Πρώτα φιλτράρουν τις "πληροφορίες".

ΥΓ2. Ναι, "Μάθημα", ρε, γιατί όχι...............

Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ