Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Έρχεται ο Μπόικο στον ΠΑΟΚ;

Ξένο σώμα θεωρείται στην Μπεσίκτας ο Ντένις Μπόικο, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του προέδρου της τουρκικής ομάδας.
Ο Ουκρανός τερματοφύλακας είχε πάει δανεικός στη Μάλαγα την προηγούμενη σεζόν, από εκεί επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν αναμένεται να μείνει εκεί για πολύ.

Ο Φικρέτ Ορμάν ήταν σαφής για το μέλλον του Μπόικο στην Μπεσίκτας. «Το ρόστερ μας είναι γεμάτο. Οι Πέδρο Φράνκο, Μιλόσεβιτς, Μπόικο και Μουσταφά Πεκτεμέκ πωλούνται, εφόσον τα χρήματα που έρθουν είναι ικανοποιητικά», ανέφερε μεταξύ άλλων στον Τύπο της Τουρκίας. Ωστόσο, πώληση θα γίνει εάν και εφόσον έρθει μια ικανοποιητική πρόταση, δεδομένου ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «ασπρόμαυρους» της Τουρκίας και δεν αποκλείεται να βρει νέα ποδοσφαιρική «στέγη» σε ομάδα με αντίστοιχα χρώματα, στην Ελλάδα. Δηλαδή, στον ΠΑΟΚ, με τον οποίον ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συνδέθηκε από την πρώτη στιγμή, τουλάχιστον σε επίπεδο μεταγραφολογίας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «haber1903.com», που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της πρωταθλήτριας Τουρκίας, ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις γύρω από το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπόικο στους Θεσσαλονικείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ