Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Απογοήτευση: Τελικός χωρίς... τελικό! Στα "χαρτιά" ο νικητής του Survivor!!!

Όπως περιέγραψε η... μάνατζερ του Αγγελόπουλου, δεσποινίς ετών 39, Ελεονώρα Μελέτη (Τιιιι... δεν είναι μάνατζερ του...; Τότε γιατί λέει κάθε μεσημέρι, "Γεια σας, ο Ντάνος, ο Ντάνος, ο Ντάνος, ο Ντάνος, ο Ντάνος, ο Ντάνος, ο Ντάνος, ο Ντάνος... εδώ φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής θα τα ξαναπούμε αύριο";), ο νικητής του Survivor θα αναδειχθεί με έναν τρόπο που μόνο από μπουνταλά Τούρκο παραγωγό θα μπορούσε να επινοηθεί!

Σύμφωνα με όσα είπε χθες η δεσποινίς ετών 39: Από τους τρεις παίκτες που θα πάνε στο ημιτελικό και στη συνέχεια από τους δύο που θα φτάσουν στον τελικό, νικητής θα ανακηρυχθεί, ΟΧΙ αυτός που θα κερδίσει σε ένα σκληρό αγώνα, αλλά εκείνος που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους του "κοινού"! Ουσιαστικά, δηλαδή, από... γριές-αρπακτικά, τύπου Γερμανού, Κορομηλά και μερικών ακόμη ηλικιωμένων κυριών, που κατευθύνουν δεκαπεντάχρονα μέσω των social media, την Μελέτη με το... Ντανόραμα (αρχικά η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ είχε ονομαστεί Πανόραμα) και τις λούγκρες ραδιοφωνικούς παραγωγούς με τις ανοργασμικές χοντρές ηθοποιούς που μυρίζουν σε απόσταση 10 μέτρων σαν ασβοί, τις οποίες έχει μονίμως καλεσμένες... Γιατί, αυτοί-ες ψηφίζουν!

Θέλετε να δείτε την πραγματικότητα; Κάντε ένα γκάλοπ στο περιβάλλον σας. Θα διαπιστώσετε, ας πούμε, ότι ο Βασάλος θα πάρει τη θετική ψήφο στο 100% των μητέρων! Μεγάλο ποσοστό στο περιβάλλον σας θα διαπιστώσετε ότι έχει και ο Κύπριος Μάριος. Τον Αγγελόπουλο θα τον ψηφίσει ο πατήρ Κλεομένης, η Ελένη Λουκά, τα προαναφερθέντα αρπακτικά και τα δεκαπεντάχρονα που κατευθύνουν μέσω twitter.
Ναι, αλλά οι σοβαρές μητέρες δεν θα ψηφίσουν, γιατί το Survivor γι' αυτές είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που απλά γουστάρουν να βλέπουν τα βράδια και δεν συμμετέχουν στα ακριβοπληρωμένα SMS.
Ενώ τα τηλεκατευθυνόμενα ζαβά, θα στείλουν τα ρέστα τους από την κάρτα του κινητού τους, γιατί απλά θέλουν να είναι μέσα στη... "μόδα" της χρονιάς και να το λένε στα social media.

Λοιπόν, αν είναι έτσι ο τελικός του Survivor, γνωρίζουμε από τώρα ότι στην επόμενη τηλεοπτική περίοδο νικητής στην τηλεθέαση θα είναι το νέο reality που θα προβάλλεται από το ΑΝΤ1, με τίτλο Nomads, το οποίο δείχνει να είναι πιο αξιοκρατικό, με νικητή, όχι στα χαρτιά, αλλά στο "στίβο μάχης"...

Σ.ΤΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ