Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Τι πρέπει να φάτε στο πρώτο ραντεβού για να έχετε επιτυχία!

Ανυπομονησία, αγωνία και νευρικότητα, είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που συνοδεύουν το πρώτο ραντεβού με ένα πιθανό ερωτικό ταίρι.

Το μέρος που θα φάτε και το τι πιάτο θα διαλέξετε στο πρώτο ραντεβού, είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για την εξέλιξη του..

Οι άνθρωποι που δημιούργησαν την ιστοσελίδα γνωριμιών «Hinge» πιθανότατα είχαν μερικά ρομαντικά ραντεβού που καταστράφηκαν από λάθος επιλογές. Εκτός από τη διαπίστωση των καλύτερων δραστηριοτήτων για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του πρώτου ραντεβού, ανακάλυψαν επίσης τον καλύτερο τύπο τροφής για να κερδίσετε στο παιχνίδι της... αγάπης!



Εξετάζοντας 8.000 μέλη της υπηρεσίας γνωριμιών που ζουν στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο, τη Βοστώνη, το Λος Άντζελες και την Ουάσιγκτον, το Hinge συνέταξε ένα σημαντικό σύνολο δεδομένων που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη διάρκεια του ραντεβού κατά δέκα φορές!

Όσον αφορά στην καλύτερη επιλογή φαγητού για το πρώτο ραντεβού τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το ιταλικό φαγητό είναι στην πρώτη θέση και το καλύτερο φαγητό είναι το τηγανητό κοτόπουλο με 24% των ψήφων.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το φαγητό για βέγκαν με 23%.

Το σούσι και η πίτσα έρχονται στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, ενώ οι τηγανίτες είναι εκπληκτικά υψηλές στον κατάλογο, με το 9% τοις εκατό των χρηστών να τις χαρακτηρίζουν ως το ιδανικό φαγητό για πρώτο ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ