Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Το σπίτι που βρίσκεται... σε 2 χώρες ταυτόχρονα!

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να ζήσετε στον Καναδά ή στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Τότε λοιπόν, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το σπίτι στο Βερμόντ και θα βρίσκεστε ακριβώς πάνω στα σύνορα και των δύο χωρών. Στην πραγματικότητα, υπάρχει πινακίδα για τα σύνορα ακριβώς έξω από την μπροστινή πόρτα.

Αλλά αυτή τη στιγμή, οι Brian και Joan DuMoulin, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της περιουσίας στην κοινότητα της Beebe Plain, λένε ότι δυσκολεύονται να βρουν έναν αγοραστή.Ο ένας λόγος είναι διότι το σπίτι χρειάζεται πολλή δουλειά.

Ο άλλος λόγος είναι οι αυξημένοι περιορισμοί ασφαλείας μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου ενίοτε τους κάνουν δύσκολη τη μετάβαση από το ένα έδαφος στο άλλο. O Μπράιαν εξήγησε στην TIME, για παράδειγμα, ότι η Joan και η αδελφή της έπρεπε κάποτε να δώσουν αναφορά στην καναδική περιπολία των συνόρων, επειδή ένας νέος πράκτορας δεν τις αναγνώριζε

Κατά τ άλλα είναι ένα υπέροχο σπίτι σε μια όμορφη κοινότητα και είναι διαθέσιμο και στους Καναδούς και στους Αμερικανούς για να το αγοράσουν. Μπόνους: Ένοπλη 24ωρη ασφάλεια 24 και από δύο ισχυρά έθνη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ