Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Λάουρα Νάργες: Η απόφαση που πήρε μετά από 12 χρόνια και καθώς επέστρεψε από το Survivor!

Λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από την επιστροφή της Λάουρα Νάργες στην Αθήνα, μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης Survivor, και όμως η νεαρή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει ήδη μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας και έχει επιστρέψει για τα καλά στην παλιά ζωή της!
Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε υποχρεώσεις, στο σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο και τους φίλους της!

Όπως φαίνεται, όμως, η εμπειρία της στο παιχνίδι την έχει βάλει σε εγρήγορση και από όταν γύρισε στη βάση της, τρέχει να προλάβει όσα άφησε πίσω της! Ένα από αυτά είναι μάλλον και το ολοκαίνουριο piercing που μόλις απέκτησε στο αφτί της, το οποίο ονειρευόταν χρόνια! Μάλιστα, έσπευσε να μοιραστεί τα νέα με τους followers της στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία της αμέσως μετά το ιδιαίτερο «τρύπημα» με το όνομα tragus piercing, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως δεν πόνεσε καθόλου!

Η Λάουρα παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο και στην ομάδα των Διασήμων για αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ η αποχώρησή της προκάλεσε συγκίνηση στους συμπαίκτες της και ιδιαίτερα στη στενή φίλη που απέκτησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Λάουρα Νάργες προκάλεσε έκπληξη με τη νέα της κόμμωση, που αποτελούταν από κοτσιδάκια ράστα, ενώ πλέον φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να αφήσει πίσω της τη μοναδική εμπειρία που έζησε και να «κατακτήσει» όλα όσα έχει ονειρευτεί!
Πάντως, η ίδια αποχωρώντας από το παιχνίδι δήλωσε: «Αισθάνομαι πλήρης, αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι πως έχω πετύχει και με το παραπάνω τους στόχους μου. Νόμιζα πως θα έμενα έναν μήνα το πολύ… Τελικά έμεινα παραπάνω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι αυτό το σημείο για τα μαθήματα που πήρα, για τα καινούρια πράγματα που είδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ