Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Οδηγός αναγκάστηκε να πληρώσει μεγάλο πρόστιμο: Κάμερα την απαθανάτισε να κρατάει θήκη γυαλιών


Μια γυναίκα στην Αυστραλία πλήρωσε ένα μεγάλο πρόστιμο για ένα αδίκημα που διέπραξε ενώ οδηγούσε. Η ίδια έκανε έφεση, η οποία απορρίφθηκε.

Σε μια γυναίκα επιβλήθηκε πρόστιμο 387 δολαρίων για ένα αδίκημα που ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε, επικρίνοντας τη διαδικασία προσφυγής, καθώς ξεκινάει ένα πρόγραμμα δόσεων πληρωμής για να διευθετήσει την παράβαση. Η εμπειρία της υπογραμμίζει τις αυξανόμενες ανησυχίες των Αυστραλών σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό των καμερών που παρακολουθούν τους οδηγούς στους δρόμους.

Η κα. Lee, η οποία ζήτησε από το Yahoo News να μην αποκαλύψει το μικρό της όνομα, επέστρεφε στο Σίδνεϊ από τη Μελβούρνη στις 9 Ιανουαρίου, όταν μια κάμερα ανίχνευσης τηλεφώνου κατέγραψε μια εικόνα της κατά μήκος της λεωφόρου Hume Highway κοντά στο Sutton Forest. Η εικόνα έδειχνε ένα τετράγωνο αντικείμενο στα γόνατά της, το οποίο η ίδια επιμένει ότι ήταν η θήκη των γυαλιών ηλίου της και όχι το τηλέφωνό της.

«Ήταν βράδυ, οπότε έβγαλα τα γυαλιά ηλίου μου» δήλωσε στο Yahoo News. Αρχικά, η κα. Lee δεν ανησύχησε ιδιαίτερα όταν έλαβε την ειδοποίηση για την παραβίαση της νομοθεσίας με το ταχυδρομείο μια εβδομάδα αργότερα, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να συγκεντρώσει στοιχεία και να υποβάλει έφεση για να αποδείξει την αθωότητά της. Ωστόσο, η έφεσή της τελικά απορρίφθηκε.

Στο πλαίσιο της έφεσής της, η Lee υπέβαλε μια φωτογραφία που, όπως είπε, αναπαριστούσε τη σκηνή, δείχνοντας ξεκάθαρα τη θήκη με τα γυαλιά ηλίου της. Ωστόσο, οι αρχές δεν πείστηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ