Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η Άννα Φόνσου στον δήμαρχο Θέρμης για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»


Επίσκεψη στο δημαρχείο Θέρμης όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο πραγματοποίησε η ηθοποιός και σκηνοθέτις Άννα Φόνσου η οποία συνοδευόταν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΚΘΒΕ Αστέριο Πελτέκη.

Κατά τη συνάντηση έγινε μία διερευνητικού χαρακτήρα συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να λειτουργήσει και στη Θεσσαλονίκη δομή αντίστοιχη με "Το Σπίτι του Ηθοποιού" που λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια στην Αθήνα, έπειτα από πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η κ. Φόνσου. «Το Σπίτι του Ηθοποιού» αποτελεί Ίδρυμα Κοινωφελές – Φιλανθρωπικό – Πολιτιστικό μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομικών, Παιδείας και Υγείας. 

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε στην κα. Φόνσου ότι ο δήμος είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε μια τέτοια προσπάθεια όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, υποστηρίζοντας ανάλογες, κοινωνικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες και δράσεις διαφόρων οργανώσεων. Συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ τους ώστε να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση για την υλοποίηση του στόχου που έχει θέσει η πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ