Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Νόρα Βαλσάμη: Το προβλήματα υγείας και το σπίτι στη Ραφήνα που κινδυνεύει να χάσει - Δεν είμαι καλά, λέει


Απομονωμένη στη Σύρο ζει τα τελευταία χρόνια η Νόρα Βαλσάμη, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

Το ζευγάρι προσπαθούσε να χτίσει μια νέα ζωή στο νησί, όμως η περιπέτεια της υγείας του ηθοποιού δεν του άφησε πολλά περιθώρια.

Ο Ερρίκος Ανδρέου άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, με τη Νόρα Βαλσάμη να μένει πίσω, προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Επί Τόπου», η ηθοποιός εξήγησε ότι η υγεία της δεν είναι καλά, ενώ ανέφερε επιπλέον, πως δεν έχει καταφέρει να τακτοποιήσει το χρέος της για το σπίτι της στη Ραφήνα, το οποίο παραλίγο να βγει σε πλειστηριασμό.

«Δεν είμαι καλά, όχι. Περνάω μόνη μου και ήσυχα με τον γιο μου, τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Έχω ακόμα τη μέση μου».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν βλέπει παλιές ταινίες πλέον, παρά μόνο του άντρα της. «Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες. Τώρα βλέπω τον Παπαφλέσσα του Ερρίκου. Του άντρα μου. Ξαφνικά έτσι απότομα το είδα. Δεν βλέπω τις παλιές ταινίες, δεν μου αρέσουν», εξήγησε.

Τέλος, είπε: «Στη Σύρο είμαι. Δεν κατεβαίνω κάτω στη χώρα. Είμαι στο σπίτι μου κλεισμένη, δεν μπορώ να περπατήσω πολύ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ