Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μίλησε για τον λόγο που πιστεύει ότι… οι εξωγήινοι τον έχουν στοχοποιήσει


Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχει κάνει κατά καιρούς αρκετές παράξενες δηλώσεις τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική του ζωή, όμως η πιο πρόσφατη… έκλεψε την παράσταση.

Ο 50χρονος τραγουδιστής είχε πει παλαιότερα πως είχε δει κάποτε έναν εξωγηινό σε τόσο κοντινή απόσταση, «που θα μπορούσε να τον είχε χτυπήσει με μια μπάλα του τένις». Σε μια άλλη περίπτωση, είχε αναφέρει πως όταν έγραφε το τραγούδι Arizona, μια «χρυσή μπάλα φωτός» επισκέφτηκε το στούντιο όταν έπαιζε η μουσική.

Η Daily Star αναφέρει τώρα και τις άλλες δηλώσεις του εκκεντρικού Γουίλιαμς, ο οποίος υποστηρίζει πως οι εξωγήινοι τον έχουν στοχοποιήσει για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Όπως ισχυρίζεται, «τα UFO τον κυνηγάνε γιατί είναι πάρα πολύ διάσημος και θέλουν να τον κάνουν αγγελιοφόρο τους, για να πει στον κόσμο ότι η αλήθεια είναι εκεί έξω».


Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, είναι βέβαιος πως το Λος Άντζελες, όπου κατοικεί περίπου 15 χρόνια, είναι το μέρος που προσελκύει τους περισσότερους επισκέπτες από άλλους κόσμους , αφού εκεί είχε τις περισσότερες συναντήσεις μαζί τους.

Σε κάθε περίπτωση, όσα αναφέρει ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν είναι αστεία ή παράλογα κατά τον ίδιο, όσα αρνητικά σχόλια κι αν ακούει κάθε φορά που δηλώνει κάτι σχετικό με εξωγήινους. Είναι τόσο σίγουρος μάλιστα, ότι τα UFO τον κυνηγάνε, που πριν λίγα χρόνια έβαλε 24ωρη φύλαξη έξω από το σπίτι του… για να μην τον πιάσουν οι επισκέπτες του άλλου πλανήτη.

Όπως είχε δηλώσει: «Ο λόγος για τον οποίο άρχισα να έχω 24ωρη φύλαξη δεν ήταν για τη δική μου ασφάλεια, αλλά επειδή φοβόμουν τι συνέβαινε γύρω μου όταν ήμουν μόνος μου. Πάντα φοβόμουν να τους μιλήσω γιατί αυτό θα το έκανε πραγματικό και αν ήταν μόνο στο μυαλό μου, τότε θα έμενε μόνο εκεί. Αν το έλεγα φωναχτά τότε θα φοβόμουν περισσότερο από ό,τι ήδη φοβόμουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ