Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, καθώς εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

«Η διερεύνηση στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις», σημείωσε ο δικηγόρος.

Όπως αποκάλυψε ο κος Χατζημιχάλης, εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

«Ένας άνθρωπος που κινείται σιγά, γιατί είχε κινητικά προβλήματα, δεν μπορούσε να πέσει με τέτοια ένταση και να χτυπήσει, και μάλιστα να χτυπήσει σε ένα χαλί. Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος ή την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι», είπε ο κος Χατζημιχάλης, τονίζοντας πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ