Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Στα πράσα! Οι απαγορευμένες φωτογραφίες Μάρλεν – Σταύρου Βαρθαλίτη εν μέσω κορωνοϊού

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι στο φετινό σπίτι του MasterCher δεν αναπτύχθηκε μόνο μία σχέση ανάμεσα σε ένα άντρα και μία γυναίκα σεφ του παιχνιδιού. Δεν είναι μόνο η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος που ήρθαν κοντά καθώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Μάρλεν και ο Σταύρος είναι επίσης ζευγάρι.

Οι ισχυρισμοί ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μάρλεν Γρυντάκη είναι κάτι παραπάνω από δύο απλοί συμπαίκτες και ανταγωνιστές για την ποδιά και το έπαθλο του MasterCher ξεκίνησαν όταν η Κρητικιά επέστρεψε στο παιχνίδι για να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία.

Τις τελευταίες ημέρες συγγενείς της αλλά και πρώην παίκτριες του MasterChef μίλησαν σε τηλεοπτικές εκπομπές δίνοντας τις προσωπικές τους απόψεις ότι οι δύο μάγειρες δεν είναι μαζί. Κυρίως στηριζόμενοι σε εικασίες για το γούστο της σεφ, η οποία υπήρξε και plus size model στην Αγγλία.

Τι όμως ισχύει στην πραγματικότητα; Το Menshouse εξασφάλισε αποκλειστικά όλες τις απαγορευμένες φωτογραφίες που αποδεικνύουν αν τελικά αληθεύουν οι φήμες και οι δύο παίκτες είναι τελικά ζευγάρι στη ζωή.

Δείτε τες στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.



Ο Σταύρος διέψευσε τις φήμες ότι κάτι παίζει με τη Μάρλεν…



Κάτι που δεν ενόχλησε τη Μάρλεν όταν το έμαθε, ούτε τον απείλησε καθόλου. Συνέχισε να κόβει ένα λαχανικό με το μικρό της μαχαιράκι.



«Όχι, όχι, είμαι μόνος στο δωμάτιο. Αυτές τις φωνές που ακούσατε πριν μπείτε τις έκανα μόνος μου».



«Δεν έχουμε τίποτα με τον Σταύρο, αυτό μπορώ να το εγγυηθώ».



Μία φορά διάψευση δεν αρκεί μάλλον οπότε ο Σταύρος το εξήγησε ξανά για να το καταλάβουν όλοι.



Οι δυο τους είναι απλά φίλοι και η Μάρλεν τον συμπαθεί απλά. Δε θα άφηνε καμία να τον πλησιάσει. Για να μείνει συγκεντρωμένος στον διαγωνισμό, όχι για κανέναν άλλον λόγο.



Οι δυο φίλοι βρέθηκαν και έξω από το σπίτι και έκαναν μία βόλτα με τη μηχανή όσο τα καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά.



Μεγάλη πλάκα από το menshouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ