Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Η προσπάθεια που κάνει γνωστή πρωταγωνίστρια για να φτάσει 75 κιλά

Αυτές τις μέρες μπορεί να έχεις πιάσει τον εαυτό σου να γκρινιάζει για τα κιλά που μπορεί να έχεις πάρει στην καραντίνα. Αν χρειάζεσαι μια ώθηση για να μπεις σε διαδικασία να τα χάσεις η Rebel Wilson θα σε εμπνεύσει.
Η ηθοποιός, που απολαύσαμε πρόσφατα στο Jojo Rabbit και στο Isn’t it Romantic του Netflix, έχει βάλει στόχο να φτάσει τα 75 κιλά. Μίλησε ανοιχτά για αυτό μέσα από το Instagram της θέλοντας να παρακινήσει και τους περίπου 8 εκατομμύρια followers της.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η Wilson είναι ότι ακόμα και να έχεις κουραστεί από την προσπάθεια, αξίζει να συνεχίσεις. “Προσπάθησε κάθε μέρα λίγο παραπάνω… Ξέρω ότι κάποιες μέρες θα είναι απογοητευτικές και θα νιώθεις ότι τα παρατάς, θα ενοχληθείς από το ότι δεν βλέπεις αλλαγή αλλά τα καλά θα έρθουν” σημειώνει.

“Ποιος είναι ο στόχος σου αυτή τη χρονιά; Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας παιδιά με τον αποστολή ‘Χρονιά της Υγείας’ προσπαθώ να φτάσω τα 75 κιλά και να και στην καριέρα μου θέλω να βάλω μπρος την παραγωγή της ταινίας μου πριν από το τέλος της χρονιάς. Και τα δύο απαιτούν καθημερινή προσπάθεια και υπάρχουν συχνά πισωγυρίσματα -δουλεύω όμως σκληρά” συμπλήρωσε κάτω από την φωτογραφία που ποζάρει με σεταρισμένο loungewear.


Τον περασμένο Ιανουάριο η ηθοποιός έδειξε την πρόοδο της μέσα από τα social media και μια ανάρτηση που έκανε με τον προπονητή της Jono Castano. Έκτοτε συνεχίζει να εμπνέει με την αφοσίωσή της στο να φτάσει το στόχο της.

“Το 2020 θα είναι για μένα θα είναι ‘Η χρονιά της υγείας” -οπότε φόρεσα τα athleisure μου και πήγα για περπάτημα, τώρα ενυδατώνομαι στον καναπέ και προσπαθώ να αποφύγω τη ζάχαρη και το junk food που θα είναι δύσκολο μετά τις διακοπές που είχα” είχε γράψει η Rebel. “Αλλά θα το κάνω. Ποιος είναι μαζί μου να κάνουμε θετικές αλλαγές αυτή τη χρονιά;”


Μιλώντας στο E! News ο Jono αποκάλυψε ότι ηθοποιός γυμνάζεται σχεδόν επτά μέρες την εβδομάδα ενώ ο τρόπος που έχει επιλέξει είναι Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (High Intensity Interval Training).

Μια τυπική εβδομάδα της είναι ως εξής:

Μέρα 1: HIIT και ευκινησία Μέρα 2: βάρη και αντοχή Μέρα 3: HIIT, Μέρα 4: HIIT, Μέρα 5: HIIT και βάρη, Μέρα 6: ξεκούραση, Μέρα 7: HIIT.

“Επικεντρωνόμαστε σε αρκετές επαναλήψεις HIIT αλλά την ίδια ώρα και στην τεχνική και στο ρυθμό” είχε. “Τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τη συνέπεια.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ