Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Ρίζως για τις εξελίξεις στο Διαφάνι

H Ελένη Καρακάση που ενσαρκώνει τη Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες έκανε αποκαλύψεις για όλα όσα θα διαδραματιστούν στο Διαφάνι.

Στο ερώτημα εάν η Ρίζω θα έρθει πιο κοντά με τον ενωμοτάρχη η ταλαντούχα ηθοποιός απάντησε: “Πολλές φορές έχουμε τον έρωτα της ζωής μας δίπλα μας και δεν το βλέπουμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Δεν ξέρω τι έχει σκεφτεί η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη για μένα και τον ενωμοτάρχη, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει υπόνοια φλερτ. Δεν έχουν κάνει καμία συζήτηση. Δεν μας έχει αφήσει να τους δούμε ως ζευγάρι... Αλλά ποτέ μην λες ποτέ για τη Ρίζω και τον ενωμοτάρχη. Περίμενε κανείς η Θεοδοσία, μία τρελά ερωτευμένη γυναίκα που λιώνει για τον Λάμπρο να απατήσει τον άνδρα της, ο Κλεομένης να έχει άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό, η Ουρανία, μία ηθική γυναίκα, μετά την απάτη του Κυριάκου να δώσει ένα πεταχτό φιλί με τον κοινοτάρχη, η Μυρσίνη με τα τέσσερα παιδιά να έχει φλερτάρει με τον αδελφό του Δούκα;”

Αναφερόμενη στη Λενιώ και στον Λάμπρο και στο αν θα ήθελε να είναι μαζί η Ελένη Καρακάση είπε “αυτό θα ήταν πολύ όμορφο, σαν παραμύθι. Αλλά η ζωή συνήθως γράφει δραματικά φινάλε. Δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτεται η σεναριογράφος μας. Προς το παρόν στη ζωή της Ελένης υπάρχει ο Κυπραίος, που είναι έτοιμος για όλα τα σχετικά με την αγάπη αυτής της γυναίκας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ