Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Just the 2 of us: Κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης για ένα ακόμα Σάββατο

Για μια ακόμα φορά το Just The 2 of Us ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Σαββατόβραδου με το Twitter να παίρνει φωτιά, κάνοντας το #j2us πρώτο trend στην Ελλάδα
και την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό να αφήνει πίσω το «Στην Υγειά Μας» στον ΣΚΑΙ, φέρνοντας στο OPEN την πρωτιά στο δυναμικό κοινό απο τις 23:00 έως τις 01:15 και φτάνοντας σε τέταρτο το 16,7%, τη στιγμή της αποχώρησης του Γιώργου Γιαννόπουλου και της Δέσποινας Ολυμπίου.

Το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού του Open με τον Νίκο Κοκλώνη είχε ακόμα υψηλότερες αποδόσεις στα γυναικεία κοινά, με μέσο όρο 15,6% στο ηλικιακό γκρουπ 25-44, φτάνοντας σε τέταρτο το 19,8%.

Η βραδιά τα είχε όλα. Συγκίνηση όταν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τραγούδησαν Παντελή Παντελίδη, που υπήρξε αγαπημένος φίλος και συνεργάτης της Ελένης, εξομολογήσεις όπως αυτή του Ετεοκλή για την περιπέτεια της υγείας του όταν οι γιατροί για να τον σώσουν χρειάστηκε να ακρωτηριάσουν το πόδι του, εκπλήξεις όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως Μέριλιν Μονρό κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να πάρει 8αρια, γέλιο όταν ο Τρύφωνας ως τράπερ με πανκ πράσινα μαλλιά έχασε -τελείως!- τα λόγια του «Δε με Θέλουν», χειροκρότημα όταν η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμολογία 10 και από τους τέσσερις κριτές!

jt2ou__1_
jt2ou__2_
jt2ou__3_
Η επιλογή των τραγουδιών ήταν δυναμική κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό και την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο κέφι και στο συναίσθημα, δίνοντας ένα ακόμα credit στον Κοκλώνη, αφού όπως έλεγαν οι περισσότεροι παίκτες την επιλογή του τραγουδιού τους την είχε κάνει εκείνος.

Εξαιρετική και η κριτική επιτροπή που έχει δέσει μοναδικά μεταξύ της καθώς και με τον παρουσιαστή και κάθε Σαββατόβραδο κεντά με τις ατάκες της και γίνεται θεμα συζήτησης για τα σχόλιά της. Όσο για την πρόταση του Σταμάτη Φασουλή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ερμηνεύσει τραγούδι της Μονρό αποδείχθηκε... αποκάλυψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ