Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Μάγεψαν το κοινό η Ελένη Τσαλιγοπούλου & οι Bogaz Musique στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Μία μαγική βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και υπέροχες μελωδίες χάρισαν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique σε όσους βρέθηκαν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του ΔΑΚ Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου» για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που διοργάνωσε με ελεύθερη είσοδο ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

Σε μία μουσική παράσταση – πραγματική κατάθεση ψυχής – η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξίδεψε τους περίπου 3.000 θεατές, παρουσιάζοντας με τον δικό της αυθεντικό τρόπο τραγούδια διαχρονικά, αλλά και τραγούδια από το νέο της δίσκο «Των φίλων τα σπίτια», που κυκλοφόρησε το φετινό καλοκαίρι.
Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς σε όλη την πόλη, καθώς η ανταπόκριση του  κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου για τη συγκέντρωση τροφίμων  και φαρμάκων υπήρξε συγκινητική.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, δήλωσε τα εξής: «Η συναυλία πήγε πολύ καλά. Ο κόσμος ήρθε να τιμήσει τόσο τον Δήμο μας και τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη όσο και την κα Τσαλιγοπούλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, που συνέβαλε στο να συγκεντρωθούν εκατοντάδες σακούλες με τρόφιμα και φάρμακα. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και την κα Τσαλιγοπούλου, η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Αυτή είναι η πρώτη συναυλία που κάνουμε μετά από πολλά χρόνια και ελπίζω να γίνει θεσμός από εδώ και πέρα, όχι μόνο για κοινωνικό σκοπό, αλλά και για την τέρψη των συνδημοτών μας. Ελπίζω και την επόμενη φορά η κα Τσαλιγοπούλου ν’ ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ