Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η ξεκαρδιστική πρώτη γνωριμία του Ηλία και με την Καίτη! (βίντεο)

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την επιστροφή της πιο αγαπημένης μας μουρμούρας στην τηλεόραση του Alpha. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και στο «Καλύτερα δεν γίνεται» για τις εξελίξεις στη ζωή του χαρακτήρα του, του Ηλία, που πλέον στη ζωή του μπαίνει η Καίτη, την οποία υποδύεται η Κλέλια Ρένεση.

Η καινούργια σεζόν θα τον βρει μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε. Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) η μάνα–βράχος, που δεν θ’ αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς μουρμούρα. Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα». Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Νέα φάση ζωής για τον Ηλία, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα γεμίσει με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του.

Μάλιστα στην εκπομπή είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά μια σκηνή ανάμεσα τους, μάλλον χαρακτηριστική των όσων θα ακολουθήσουν… Απολαύστε τη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ