Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ψώνιζε με κλεμμένες κάρτες ο δράστης ρευματοκλοπής

Πολυσχιδείς δραστηριότητες είχε αναπτύξει ένας 24χρονος Έλληνας που “άνοιγε” σταθμευμένα αυτοκίνητα στα χωριά του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία, χρησιμοποιούσε τις τραπεζικές κάρτες που άρπαζε για να κάνει τα ψώνια του, ενώ παράλληλα ηλεκτροδοτούσε παράνομα το σπίτι του!

Η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος ήταν και αυτή που έφερε τις χειροπέδες για το νεαρό δράστη, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας.

Κι αυτό, γιατί οι επτά κλοπές και απόπειρες που είχαν εξιχνιάσει οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας και του τμήματος Πύλου- Νέστορος δεν ενέπιπταν στα όρια του αυτοφώρου αφού είχαν γίνει από τις 5 ως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο 24χρονος είχε κλέψει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ από τα οχήματα που είχε παραβιάσει, ενώ σε μία από τις περιπτώσεις είχε αρπάξει και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες έκανε συναλλαγές. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ