Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ρωσίδα ακτιβίστρια ρίχνει… χλωρίνη στους αντρικούς καβάλους

Πιθανότατα είναι κάτι που κάνουν οι περισσότεροι άντρες χωρίς να το καταλαβαίνουν, να απλώνονται δηλαδή με τα πόδια ορθάνοιχτα στις δημόσιες συγκοινωνίες, καταλαμβάνοντας έτσι περισσότερο χώρο απ’ όσο τους ανήκει.

Και μια 20χρονη ρωσίδα φοιτήτρια νομικής έχει βάλει σκοπό να το σταματήσει αυτό, κηρύσσοντας τη δική της σταυροφορία. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί και το αποκαλεί «μανιφέστο» αντιπαρατίθεται με το πρόβλημα ρίχνοντας χλωρίνη σε μια ευαίσθητη αντρική περιοχή.

Αυτός είναι ο modus operandi της Anna Dovgalyuk, ένα μείγμα 30 λίτρων νερού και 6 λίτρων χλωρίνης που χύνεται στα αντρικά λαγόνια, αποτελώντας πια απειλή για όσους χρησιμοποιούν το μετρό της Αγίας Πετρούπολης.



Ο σκοπός είναι η χλωρίνη να καταστρέψει το χρώμα και να φάει το ύφασμα, όπως λέει, μιας και το διάλυμα «είναι 30 φορές ισχυρότερο από αυτό που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές στο σπίτι».

Ο στόχος της είναι η «αντρική επιθετικότητα» των ανοιχτών ποδιών, κάτι που λέει πως κάποιες φορές είναι απλή επιδειξιομανία: «Οι άντρες που επιδεικνύουν τον ανδρισμό τους στο μετρό με γυναίκες και παιδιά τριγύρω αξίζουν την περιφρόνηση»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ