Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Εξελίξεις στην υπόθεση της απαγωγής των δύο 11χρονων - Ο ρόλος του νοσηλευτή που συνελήφθη

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα με την υπόθεση της απαγωγής των 11χρονων στη Λάρνακα, μετά και τη σύλληψη του 41χρονου την Παρασκευή.

Ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη χθες για την υπόθεση, αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 41χρονος θα ανακριθεί και όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις εάν και εφόσον κριθεί ότι από τα στοιχεία τείνει να τεκμηριωθεί ποινικό ή ποινικά αδικήματα σε βάρος του, θα κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.
Η Αστυνομία, αξιολογώντας και το περιεχόμενο των καταθέσεων του 35χρονου υπόπτου, οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συνδέεται με τον 35χρονο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για νοσηλευτή, ο οποίος φέρεται να έδινε στον 35χρονο συγκεκριμένα ψυχοτρόπα φάρμακα, τα οποία, ο απαγωγέας χορήγησε και στα δυο 11χρονα, όταν τα οδήγησε στο σπίτι του.

Τα εν λόγω φάρμακα, όπως είχε αναφέρει και σε ρεπορτάζ του το SigmaLive, είναι συνταγογραφούμενα και η χορήγησή τους δεν είναι επαναλαμβανόμενη, δηλαδή μόνο ο γιατρός μπορεί να γράψει την επαναληπτική χορήγησή τους σε κάποιον ασθενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ