Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ακροδεξιός Τέρενς Κουίκ «αποθεώνει» τον Καψώχα

Το έχουμε γράψει επανειλημμένα: Ακροδεξιοί και σταλινικοί είναι συνεργάτες. Αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος για να παγιδεύουν συνολικά τους... ψεκασμένους και άπλυτους!

Ο βολεμένος υφυπουργός Εξωτερικών όχι μόνο δεν βλέπει κάτι μεμπτό από την πλευρά του δημοσιογράφου της ΕΡΤ αλλά σημειώνει ότι με τις κινήσεις του... «υπερασπίστηκε τον επαγγελματισμό του»!

Ο Τέρενς Κουίκ έγινε το τρίτο κυβερνητικό στέλεχος μετά τον Παύλο Πολάκη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Θανάση Καρτερό, που υπερασπίζεται τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Σωτήρη Καψώχα για όσα είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ «ενημερωμένο και αξιοπρεπή».

Με αφορμή, δε, την κίνησή του να παραδώσει την ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ, ο κ. Κουίκ υποστηρίζει ότι ο Σωτήρης Καψώχας «υπερασπίστηκε τον επαγγελματισμό του».

Δείτε την ανάρτηση του ακροδεξιού Τέρενς Κούικ:

Ενημερωμένος και αξιοπρεπής. Τιμά τη Δημοσιογραφία. Αποφάσισε να υπερασπιστεί τον επαγγελματισμό του. Το λειτούργημά του. Η παράδοση της ταυτότητάς του ας προβληματίσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ