Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ραντεβού Όταν Ζήσεις - Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος

Οι Εκδόσεις Πηγή, η Λέσχη Βιβλίου Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πανοράματοςκαι η συγγραφέας Γιούλια Πομπόρτση - Μπάκουλη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου αισθηματικού/κοινωνικού μυθιστορήματος με τίτλο "Ραντεβού Όταν Ζήσεις",στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πανοράματος την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 18:30.

Η Μάγια, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας µας, βυθισµένη στην άβυσσο της απογοήτευσης, ενδεδυµένη τα ρακένδυτα ιµάτια της απόρριψης στήνει έναν πολεµικό ερωτικό χορό µε τέσσερις άνδρες. Οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο έρωτας και ο θάνατος, µελοποιούν το φως και το σκοτάδι. Το Μονπελιέ, το Απαλάχιο µονοπάτι, το Λονδίνο και η πόλη της τραγικής Ιουλιέτας, η Βερόνα, γίνονται το σκηνικό των ερωτικών της περιπλανήσεων.

Για συνέντευξη με τη συγγραφέα, ενόψει της παρουσίασης, ή περισσότερες πληροφορίες για το μυθιστόρημα, παρακαλούμε καλέστε στο 211012 6900 ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο iwrite.pr2@gmail.com.



Από το οπισθόφυλλο

Προδοσία

Το δηλητηριώδες βέλος που ξέρει να ξεσκίζει τον µανδύα του καθωσπρεπισµού και της επιφανειακής γαλήνης, αποκαλύπτοντας στον θύτη και στο θύµα το θηρίο που κρύβει κάθε ψυχή µέσα της.

Η Μάγια, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας µας, βυθισµένη στην άβυσσο της απογοήτευσης, ενδεδυµένη τα ρακένδυτα ιµάτια της απόρριψης στήνει έναν πολεµικό ερωτικό χορό µε τέσσερις άνδρες. Οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο έρωτας και ο θάνατος, µελοποιούν το φως και το σκοτάδι. Τελικά µέσα από όλες αυτές τις σχέσεις η Μάγια αναζητά τον έρωτα ή τη γνώση και κατ’ επέκταση την ολοκλήρωση; Υπάρχει το εµείς, όταν το εγώ είναι µια άµορφη µάζα που επιθυµεί διακαώς να χρεώσει σε κάποιον άλλον την απροσδιόριστη παρουσία του;

Το Μονπελιέ, το Απαλάχιο µονοπάτι, το Λονδίνο και η πόλη της τραγικής Ιουλιέτας, η Βερόνα, γίνονται το σκηνικό των ερωτικών της περιπλανήσεων.
Αγωνίζεται πεισµατικά να ολοκληρώσει το σχέδιό της, αγνοώντας ότι η πορεία προς το φως έχει πάντα οδηγό τον φύλακα Άγγελο…

Η συγγραφέας

Η Γιούλια Ποµπόρτση – Μπάκουλη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ. και εργάζεται ως Μελετητής Δηµοσίων και Ιδιωτικών Έργων. Έχει πτυχίο Mind Control. Για πέντε χρόνια παρακολούθησε επιλεκτικά Γιόγκα. Η παρακολούθηση Σεµιναρίων Αυτογνωσίας, Αριθµολογίας και  NLP  της πρόσφερε τα κοµµάτια γνώσης που χρειαζόταν, ώστε να µπορεί να χαρτογραφεί µε µεγαλύτερη ασφάλεια τις ανθρώπινες ψυχές. Η ενασχόλησή της µε την προσέγγιση των ανθρώπινων σχέσεων, σε επίπεδο ψυχικής επαφής, ανήκει στο χώρο των ιδιαιτέρων ενδιαφερόντων της. Το 2011 κυκλοφόρησε  το πρώτο της βιβλίο «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ».

Το 2015 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της «Όταν οι αριθµοί φωτίζουν την καρδιά», µία έρευνα που αποδεικνύει την καταλυτική δύναµη της ενέργειας των αριθµών στις ανθρώπινες σχέσεις, βασισµένο στην Αριθµοσοφία του Πυθαγόρα. Από το 2012 ασχολείται µε την ποίηση. Η πρώτη της ποιητική συλλογή περιλαµβάνει και το βραβευµένο ποίηµα «ΤΑ ΕΠΤΑ ΠΕΠΛΑ».Ποιήµατά της υπάρχουν σε Ανθολόγια της Αµφικτιονίας Ελληνισµού. Το 2016 ξεκίνησε µαθήµατα Θεάτρου στο θεατρικό εργαστήρι της Μαρίας Μπαλτατζή, «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ».

Είναι παντρεµένη µε τον Μιλτιάδη Μπάκουλη και έχει δυο γιους. Τον Γιώργο είκοσι πέντε ετών και το Ραφαήλ –Σέργιο δεκαπέντε. Επίσης είναι  κόρη της ποιήτριας Αικατερίνης Ποµπόρτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ