Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Έγκυος εργαζόμενη ζήτησε αναρρωτική, το Facebook την πρόδωσε ότι έκανε διακοπές στην Ελλάδα

Μία έγκυος εργαζόμενη από την Αυστραλία ζήτησε αναρρωτική άδεια από τη δουλειά της καθώς, όπως ισχυρίστηκε, «δεν ένιωθε καλά λόγω της εγκυμοσύνης».
«Είμαι πολύ άρρωστη για να δουλέψω», είπε η 14 εβδομάδων έγκυος στους προϊσταμένους της, σύμφωνα με το news.com.au, δίνοντάς τους τα ιατρικά πιστοποιητικά.

Σύμφωνα με αυτά, έπασχε από μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού. Για κακή της τύχη, ωστόσο, φάνηκε ότι ήταν απρόσεκτη καθώς συνάδελφοί της εντόπισαν φωτογραφίες της στο Facebook ότι βρισκόταν στην Ελλάδα απολαμβάνοντας διακοπές.

Η γυναίκα που ανακάλυψε πρώτα τις εικόνες βρέθηκε μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα: «Ένας φίλος μου ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook, από τις διακοπές στην Ελλάδα και εκείνη είναι ακόμα εκεί. Είναι στις περισσότερες φωτογραφίες, κάνει ηλιοθεραπεία, τρώει, κολυμπάει στη θάλασσα, παίζει βόλεϊ. Θα ακουστεί κακό αλλά νομίζω ότι υποκρίνεται πως είναι άρρωστη.

Αναγκαστήκαμε να πάρουμε αναπληρωτή για τις δύο εβδομάδες που θα λείψει και η μικρή επιχείρηση που δουλεύω δε νομίζω ότι θα βγάλει τα έξοδά της αυτό το μήνα. Πρέπει να ενημερώσω το αφεντικό μου για την υπόθεση;», αναρωτήθηκε στο Facebook η συνάδελφος της εγκύου.

Στα σχόλια δημιουργήθηκε έντονος διάλογος με την πλειοψηφία των χρηστών να λένε ότι πρέπει να ενημερώσει το αφεντικό της επιχείρησης. Εν τέλει η γυναίκα μίλησε στον εργοδότη για το θέμα και εκείνος αμέσως έστειλε ένα friend request στην υπάλληλό του. Χωρίς, όμως, να ξέρουμε αν αυτό το αίτημα φιλίας κατέληξε κάπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ