Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Παρέμβαση εργαζομένων και συμβασιούχων της ΕΥΑΘ στη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας (φωτο & βίντεο)

Ζητούν να δοθούν τα κέρδη σε έργα και υποδομές
Εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ, πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη παρέμβαση στην έναρξη της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο πρώην Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης επί της οδού Κατούνη.




Με κεντρικό σύνθημα «Δώστε τα κέρδη για υποδομές και όχι σε μετόχους και πολυεθνικές», κατέθεσαν τις απόψεις τους, που αφορούσαν επίσης τις πρόσφατες διακοπές νερού καθώς και κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ και στη συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά, για να πάρουν και πάλι τη θέση τους έξω από το πρώην Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν.




Παράλληλα, οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ διαμαρτύρονται για τις απολύσεις από τη διοίκηση της θυγατρικής ανωνύμου εταιρείας και ζητούν από τη διοίκηση να προχωρήσει στην ανάκληση των απολύσεων.
Η γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ διεξάγεται αυτή την ώρα.

Παραίτηση Πετρίδη
Την παραίτηση του από το Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Α.Ε. υπέβαλε ο Εύδοξος Πετρίδης με σχετικό υπόμνημα που παρέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο στη γενική συνέλευση της εταιρίας. «Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος, είναι η πλήρης διαφωνία που ακολουθεί η εταιρία στο ζήτημα Μονάδας Καθαρισμού Αποβλήτων (ΜΚΑ) της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ). Ο δεύτερος είναι οι ενέργειες που έχουν γίνει σε βάρος μου, που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια μου και την ηθική μου υπόσταση και προφανώς συνδέονται με τον πρώτο», τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Πετρίδης εξηγώντας τους λόγους της παραίτησης του.







Μας κοινοποιήθηκε από life-events.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ