Με φέτα ταιριάζουν απόλυτα οι ριγανάτες πατάτες στο φούρνο
Υλικά
Υλικά
- 1 κιλό πατάτες,
- αλάτι,
- πιπέρι,
- χυμό από 2 λεμόνια,
- 1/2 φλιτζανι ελαιόλαδο,
- 1 ποτήρι νερό,
- 2 κουταλιές της σούπας ρίγανη.
Εκτέλεση συνταγής:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες.
Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι το λάδι, το λεμόνι, την ρίγανη και το νερό.
Ανακατεύουμε τις πατάτες να πάνε παντού όλα τα υλικά.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα μέχρι να ψηθούν μέσα και να ροδίσουν. Αν χρειαστεί κατά το ψήσιμο προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα για να μην ξεραθούν.
Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε τις ριγανάτες πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ