Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018

Εμπλοκή του «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Είναι ένα από τα πολύ πετυχημένα talent show και μάλιστα είχε γίνει «μήλον της Έριδος» μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών όταν ο ΑΝΤ1 έχασε τα δικαιώματά του με αποτέλεσμα, αφού πέρασε... αλλά δεν προβλήθηκε από το STAR να καταλήξει στον ΣΚΑΪ.

Μόνο που τώρα κινδυνεύει να το χάσει και το κανάλι του Φαλήρου αν και η «Acun Medya» που έχει την εκμετάλλευση του «Voice» και στη χώρα μας προσπαθεί να πείσει την «Talpa Global» που διαχειρίζεται παγκοσμίως τα δικαιώματα του talent show να… παραβούν βασικό όρο της συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο όρος αυτός αφορά την παραγωγή του «Voice Kids», την εκδοχή δηλαδή του talent show με παιδιά και συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία που έχει κάνει η τούρκικη εταιρεία με τη «μαμά εταιρεία».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι όταν το  «Voice» ήταν στον ΑΝΤ1 τα στελέχη του σταθμού είχαν αποφασίσει να βγάλουν στον αέρα και το «Voice Kids» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν με την «Acun Medya» που πήρε όλο το… πακέτο των προγραμμάτων που διαχειρίζεται στη χώρα μας και βρήκε άλλη τηλεοπτική στέγη.


Τώρα όμως τόσο η «Acun Medya» όσο και ο ΣΚΑΪ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να περάσουν στην παραγωγή του «Voice Kids» κάτι που φαίνεται να δυσαρεστεί τη «μαμά» εταιρεία που δικαιολογημένα θέλει οι χώρες που προβάλλουν το «Voice» να βγάζουν στον αέρα και το εξίσου πετυχημένο «Voice Kids».

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τους επόμενους μήνες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις αλλά αν τελικά η «Acun Medya» δεν καταφέρει να πείσει την «Talpa Global» να… φάνε από τη συμφωνία το «Voice Kids» τότε είτε ο ΣΚΑΪ θα αναγκαστεί να το εντάξει στο πρόγραμμά του είτε θα χάσει ένα από τα πολύ δυνατά όπλα του, το οποίο… πολλοί από τα απέναντι στρατόπεδα επιθυμούν να αποκτήσουν…!


tvnea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ