Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αυτό είναι που λένε: "Και στον τελικόόό θα γίνε της π....ααας"! Βαρόμετρο για το Grexit ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Η κατάσταση δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το Grexit να βρίσκεται προ των πυλών. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι η χρονική διάρκεια της αποβολής μας από τους κόλπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας από την στιγμή που αυτή «κλειδώσει» για το ελληνικό…χωριό.
Κι όπως κυκλοφορεί έντονα πλέον «βαρόμετρο» για την τελική απόφαση της FIFA, θα διαδραματίσει ο τελικός του Κυπέλλου και το πιθανό…αντάμωμα των δύο Δικεφάλων (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ)

από την στιγμή βεβαίως που η ΑΕΚ καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΛ και κερδίσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο τελικός του Κυπέλλου κι όλα όσα θα συμβούν ή δεν θα συμβούν στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστές οπαδούς, παράγοντες, παίκτες και διαιτητές, θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα αποτελέσει και την τελευταία ελπίδα μας (εφόσον δεν συμβεί το παραμικρό κι όλα κυλήσουν καλά) για να καταφέρουμε έστω και στο παραπέντε να αποφύγουμε να οδηγηθούμε στην απομόνωση.

Πηγή: marca-SL.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ