Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Ο Μαλεζάς... ξεκοκάλισε τον Κοκκαλά! Νίκη του ΠΑΟΚ στον Πλατανιά

Έκανε αρκετές ευκαιρίες η ομάδα του Λουτσέσκου όμως στην εστία της κρητικής ομάδας ήταν ένας εξαιρετικός Κοκκαλάς ο οποίος έβγαζε ότι πήγαινε μέσα. Τελικά το... ξεκοκάλισμα κατάφερε να το κάνει ο προωθημένος Μαλεζάς στο 56΄.

Ο Δικέφαλος δεν είχε την ορμή των δύο προηγούμενων παιχνιδιών όμως δεν κινδύνευσε σοβαρά εκτός από μια φάση σε λάθος κοντρόλ της μπάλας από τον Πασχαλάκη σε γύρισμα του Μαλεζά.
Τέλος καλό όλα καλά για τον ΠΑΟΚ με τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (οι δύο μάλιστα εκτός έδρας) που τον έφεραν να ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου του πρωταθλήματος (υπολείπεται το ματς του Ολυμπιακού με τα Γιάννενα).

Κίτρινες: Βάντερσον, Στάμου - Κάνιας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (70΄ Στανισάβλιεβιτς), Παπανικολάου (84΄ Στόιτσεφ), Καρυπίδης, Ντεβέσα, Δημούτσος, Ουές, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά, Στάμου (80΄ Πατράλης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο (64΄ Τσίμιροτ), Κάμπος (72΄ Μπίσεσβαρ), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας (86΄ Σάκχοφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ