Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Τα funky concepts της Suzuki

Γράφει ο Στάθης Πετρόπουλος 
Η Suzuki το 2020 θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της και το θέμα στην προσεχή έκθεση του Τόκιο θα είναι το «Suzuki Next 100». Δηλαδή μια εξερεύνηση στο design και τις τεχνολογίες που θα εισάγουν τη φίρμα στη δεύτερη εκατονταετία της.

Ως εκ τούτου ανάμεσα στα μοντέλα όπως το Ignis και το Baleno θα παρουσιαστούν και δύο ιδιαίτερα concepts. Το Mighty Deck και το Air Triser!

To πρώτο είναι ένα urban/outdoor μικρό όχημα που διαμορφώνεται ώστε να προσφέρει συνδυασμό παροχών στους ιδιοκτήτες του. Διαθέτει υφασμάτινο κομμάτι στην οροφή του για ευάερο και ευήλιο εσωτερικό και ανοιχτό πίσω μέρος, κάτι σαν μικρή καρότσα. Παράλληλα υπάρχει και επιλογή για αυτόματη ρύθμισητης απόστασης από το έδαφος ώστε να μπορεί να το απολαμβάνει κανείς και στην καθημερινότητά του αλλά και ως όχημα για μια εξόρμηση.

Το Air Triser είναι ένα new retro mini van με εξίσου μεγάλη γκάμα διαμόρφωσης χώρων. Οι τρεις σειρές καθισμάτων μεταβάλλουν το εσωτερικό από ένα κανονικό εξαθέσιο μέχρι ένα μικρό σαλόνι για χαλάρωση. Το B Pillar είναι στην ουσία μια οθόνη για διασύνδεση με κινητά και άλλες συσκευές, ενώ σχεδιαστικά παραπέμπει στο κλασσικό VW T1 τόσο με τη μορφή του όσο και με την επιλογή της διχρωμίας.

Όσον αφορά τον κινητήρα του το Suzuki Air Triser διαθέτει έναν 1.4lt dual jet που συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα «Allgrip» για μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς.










Μας το κοινοποίησε το highoctane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ